Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

Badeværelsesrenovering for private og boligselskaber

Hos HB VVS på Frederiksberg ved København tilbyder vi badeværelsesrenovering for private og alle former for boligselskaber samt for håndværksmestre og byggeentreprenører. Vi kan udføre en badeværelsesrenovering som fagentreprise eller som hovedentreprise, og vi kan naturligvis også lave VVS-arbejde i forbindelse med nybyggeri og ombyggeri.

Alt fra en mindre til en komplet badeværelsesrenovering

​Folk vil ikke længere have små og upraktiske badeværelser. I dag skal de være rummelige, funktionelle og lækre, og det gælder i alt fra lejligheder i almennyttigt boligbyggeri til store villaer. Der skal gerne være plads til rene håndklæder og ekstra toiletpapir, og det skal være muligt at tørre hår og oplade barbermaskinen på badeværelset.

Vi kan tilbyde enhver form for badeværelsesrenovering lige fra udskiftning af sanitet til modernisering af hele rummet.

Vi udfører gerne en badeværelsesrenovering i en hovedentreprise, hvor vi også varetager al kontakt og koordinering med andre faggrupper, herunder murere, elektrikere og malere. Dermed får du kun et samlet tilbud, og du får kun en kontaktperson under hele forløbet.

Vi lytter altid til kundernes ønsker og behov, og vores montører arbejder med både hænder og sjæl. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal komme til tiden og skal overholde vores kundeaftaler. Derudover sørger vi for at rydde op, når vi er færdige.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt badeværelse

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en badeværelsesrenovering. Du kan kontakte os på telefon 81 81 58 58, via kontaktformularen eller på hbvvs.com@gmail.com.

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com