Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

Hovedentreprise inden for renovering og byggeri

Hos HB VVS på Frederiksberg ved København tilbyder vi alle former for VVS i en hovedentreprise.

Det betyder, at vi varetager hele projektet lige fra konkrete opgaver til relaterede opgaver inden for andre fagområder i forbindelse med renovering og byggeri. Vi kan varetage en hovedentreprise for blandt andet private, virksomheder og etageejendomme.

Installation, renovering og reparation i en hovedentreprise

​Vi har stor erfaring med alle installationsformer, og vi kan påtage os alle opgaver i forbindelse med installation, renovering og reparation, herunder akutte opgaver. Ved en hovedentreprise varetager vi også relaterede opgaver såsom kontakt og koordinering med murere, elektrikere og malere samt eventuelle kloakmestre.

​Vores montører arbejder med både hænder og sjæl, ligesom de altid lytter til kundernes ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde vores kundeaftaler og komme til tiden.

Vi varetager hovedentreprise i forbindelse med:

​  

​Derudover sørger vi naturligvis for oprydning, når vi er færdige med hovedentreprisen.

Kontakt os for at drøfte mulighederne med en entreprise

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om VVS-entrepriser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise, uanset om opgaven er stor eller lille. 

Du kan kontakte os på telefon 81 81 58 58, via kontaktformularen her på siden eller ved at skrive til vores e-mail på hbvvs.com@gmail.com. Det er bedst, at du ringer ved akutte behov.

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com