Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

Ventilationsanlæg - oplev et bedre indeklima

Hos HB VVS tilbyder vi montering og installation af ventilationsanlæg til virksomheder og private nær Frederiksberg og København. Ønsker du et bedre indeklima i privaten eller på jobbet, er et ventilationsanlæg med varmegevind en god investering i fysisk velvære, da man ganske enkelt opnår en forbedret livskvalitet med et positivt forandret indeklima.

Vi er eksperter i opsætning og jævnlig kontrol, således at du altid har en optimal løsning, og så du altid har en dejlig, frisk luft med masser af ilt, som skaber det bedste indeklima.

Spar penge med et ventilationsanlæg med varmegevind

Med et ventilationsindlæg med varmegevind sparer du masser af penge på varmebudgettet, da det genbruger den varme luft, som cirkulerer i dit hus eller firma. Det er et yderst avanceret anlæg, som overfører varmen i luften fra det ene rum til det andet, samtidig med at det udnytter den friske luft, der kommer udefra. Ikke alene giver det et langt bedre indeklima med konstant frisk luft, men det kan også ses på pengepungen, da energiforbruget bliver meget lavere.

​​Har du gjort dig tanker om at få installeret et ventilationsanlæg? Vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige anlæg til dine behov til den sidste skrue er skruet fast.​​

​Kan også anvendes til opvarmning af vand

Du kan også anvende et ventilationsanlæg med varmegevind til at opvarme vand, hvis du vælger en type, der er bygget til det. De fås med indbygget varmepumpe, der gør, at der også kan opvarmes vand i beholderen. Det giver dig en multifleksibel løsning, som giver dig et bedre indeklima, besparelse på energi og varmt vand.

Har du brug for professionel vejledning i forbindelse med det, er vi altid klar med kyndig rådgivning og sparring.

Kontakt os

Du kan kontakte os ganske uforpligtende for at få et tilbud på din opgave. Ring på 81 81 58 58 eller skriv til hbvvs.com@gmail.com.

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com