Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

VVS-entreprise for private, firmaer og beboelsesejendomme​

Hos HB VVS på Frederiksberg ved København tilbyder vi enhver form for VVS-entreprise. Vi udfører VVS for både private og erhverv, og vi er specialiseret i servicering af etageejendomme. Derfor påtager vi os meget gerne en VVS-entreprise for boligforeninger, ejerforeninger og boligselskaber.

Vi varetager gerne enhver form for VVS-entreprise

Vi kan installere, vedligeholde og reparere alle former for VVS-installationer. Vores montører kan i det hele taget varetage mange forskellige VVS-opgaver, og derfor påtager vi os gerne enhver VVS-entreprise, og den kan være både stor og lille.

Vi udfører alle former for VVS-arbejde og relaterede opgaver såsom:

Vi er altid klar til at rykke ud med kort varsel, hvis der opstår et akut behov. Vi bestræber os på at rykke ud inden for en-to timer, så du hurtigt kan få løst problemet.

Vores VVS-montører arbejder altid med både hænder og sjæl, ligesom de lytter til kundernes behov og ønsker. 

Derudover overholder vi naturligvis vores kundeaftaler og møder op til den aftalte tid. Vi sørger for oprydning, efter entreprisen er fuldført.

​Kontakt os for drøftelse af dine ønsker og behov

​Du er velkommen til at kontakte os, uanset opgavens størrelse. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en VVS-entreprise. 

Du kan kontakte os på telefon 81 81 58 58, på e-mail hbvvs.com@gmail.com eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. 

​Dog bør du ringe, hvis det er akut.

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com