Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

Fjernvarmeveksler til huse og andre ejendomme

​Skal du have monteret en ny fjernvarmeveksler? Hos HB VVS har vi stor ekspertise med fjernvarme og fjernvarmevekslere i ejendomme, herunder etageejendomme og fabriksbygninger, og vi udskifter varmtvandsvekslere for både private og erhverv. 

Vi holder til på Frederiksberg, men vi har også kunder i blandt andet Valby, København og omegn.

Tilbyder montering og service af fjernvarmeveksler

Vi leverer og monterer fjernvarmevekslere i ejendomme, og vi bortskaffer gerne det eksisterende anlæg, hvis der er tale om en udskiftning. Vi sørger naturligvis for oprydning efter arbejdet.

Fjernevarmevand benyttes til opvarmning af rum og brugsvand. Det varme fjernvarmevand føres ind i en fjernvarmeveksler, hvor det opvarmer centralvarmevandet. Brugsvandet opvarmes i enten en varmtvandsveksler eller en varmtvandsbeholder.

Vi kan tilbyde fjernvarmevekslere med forskellig effekt, ydeevne og energiforbrug, og vi tilbyder gerne råd og vejledning. Vi lægger vægt på, at vi skal udføre vores opgaver med stor præcision og kvalitetsbevidsthed. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde vores kundeaftaler og altid komme til tiden.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på en varmeveksler

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer gerne ud for at få en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.

Du kan ringe til os på telefon 81 81 58 58 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på e-mail hbvvs.com@gmail.com.​

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com