Vi ser frem til at imødekomme jeres henvendelse

​Send e-mail på: hbvvs.com@gmail.com

Varmtvandsbeholder til ejendomme i alle størrelser

Skal du have en ny varmtvandsbeholder? Hos HB VVS er vi eksperter i opvarmning af centralvarmevand og brugsvand i alt fra mindre huse til større ejendomme, herunder fabriksbygninger og etageejendomme. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi holder til på Frederiksberg, hvorfra vi også betjener kunder i blandt andet København, Valby og mange andre steder.

Stor ekspertise med montering og service

Uanset om man benytter fyr, varmepumpe eller centralvarme til opvarmning af centralvarmevand til radiatorer eller gulvvarme, så benytter man typisk en varmtvandsbeholder til brugsvandet i blandt andet køkkenet og badeværelset.

Vi tilbyder levering, montering, udskiftning og service af varmtvandsbeholdere, og vi har stor ekspertise med fjernvarme, varmtvandsvekslere og -beholdere. Vi sørger for oprydning, når vi er færdige, og vi bortskaffer gerne det gamle anlæg.​

Hvor stor varmtvandsbeholder skal man have?

Vi kan levere en varmtvandsbeholder i enhver størrelse, men den skal passe til husstandens størrelse, og her skal man tage hensyn til, at den kan blive større.

Det behøver ikke at være din husstand, som vokser. Det kan også være, at du senere vil sælge dit hus, hvor køberen er en større familie.


Vi tilbyder råd og vejledning i at vælge den rette størrelse. Samtidig har vi altid fokus på at udføre vores arbejde med stor præcision og kvalitetsbevidsthed. Vi lægger også vægt på at overholde vores aftaler og at komme til tiden.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få en snak med os om varmtvandsbeholdere, og vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på din nuværende installation. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 81 81 58 58 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail hbvvs.com@gmail.com.

​Åbningstider

​Man. - Fre. 7-15

Lør. - Søn. Lukket

Kontakt

Telefon: 81 81 58 58

E-mail: hbvvs.com@gmail.com